De vacature voor hoofdtrainer van DVC’26 Heren 1 heeft slechts een paar weken online gestaan. De Technische Commissie van DVC’26 had uiteindelijk veel keuze voor een nieuwe trainer; het streelt de club dan ook enorm dat DVC’26 er zo goed op staat bij trainers.

De nieuwe trainer voor de aankomende twee seizoenen is bekend: Willem Mulderij. DVC’26 heeft diverse gesprekken gevoerd met Willem en er was van beide kanten een heel positief gevoel. Willem is 44 jaar en woonachtig in Apeldoorn. Hij is momenteel trainer van PH Almelo. Zijn vorige clubs zijn Robur et Velocitas, DCS en Columbia. Hij heeft bij al deze clubs een promotie bewerkstelligd.

Willem staat er om bekend dat hij graag aanvallend en verzorgd voetbal wil spelen. Daarbij heeft hij veel ervaring met het inpassen van eigen jeugd. Er komen namelijk diverse jeugdspelers over van het tweede als aanvulling op de huidige selectie en vanuit O19 verwacht DVC’26 de aankomende jaren veel talent dat door gaat stromen. De club wil maximaal bijdragen in de ontwikkeling van deze spelers en DVC’26 denkt daar een type trainer zoals Willem voor nodig te hebben.

Willem is ook zeer enthousiast over zijn aanstelling: “Het enthousiasme van Bjorn en Sander in de gesprekken werkte aanstekelijk. Maar ook het plan dat ze met de club en met de eerste selectie hebben ,ziet er gewoon goed uit. Er staat verder nu al een hele mooie groep die meedoet met de bovenste plaatsen en er komen mooie lichtingen aan, dus de toekomst ziet er goed uit. Als ik verder kijk naar de faciliteiten, zeker als het nieuwe veld er straks is, dan is het gewoon een topaccommodatie met alle randvoorwaarden om er met elkaar wat moois van te maken. Als laatste wil ik ook de gezelligheid, de goede kantine en familiare sfeer noemen als groot pluspunt voor mij. Ik zie jullie snel!”

De Technische Commissie van DVC’26 ziet met de komst van Willem Mulderij als nieuwe hoofdtrainer de toekomst positief tegemoet!

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta