Zaalvoetbalvereniging To The Point speelt vanaf dit seizoen onder de naam van DVC’26 met 4 teams in competitieverband. Het 1e team speelt in de tweede klasse, het 2e en 3e in de derde klasse en het 4e in de vierde klasse. Zij spelen hun thuiswedstrijden in de Muizenberg.

Het samengaan zorgt er hopelijk voor dat er meer DVC’ers in de nabije toekomst gaan zaalvoetballen. DVC’26 kan haar leden hierdoor meer voetbalmogelijkheden bieden.

Op de woensdagavond wordt er regelmatig een training verzorgd. Dit wordt gedaan door Sjoerd Wanders, tevens speler van het 1e team. Er wordt niet alleen een ‘partijtje’ gespeeld maar ook loop- en afwerkvormen komen voorbij op de training. Helaas is het niet mogelijk om standaard elke woensdag op een vast tijdstip te trainen; dat heeft te maken met de zaalcompetitie van de korfballers van DLKV.

Wanneer je interesse hebt om ook in de zaal te trainen, kun je contact opnemen met Sjoerd Wanders (06-24696488). Hij zal jou dan opnemen in een groepsapp waarin de trainingsavonden en tijden bekend worden gemaakt. Via deze app kun je laten weten of je wel of niet je aanwezig bent. Voor deze training dient wel een kleine vergoeding te worden betaald: 5 euro per keer.

Zaalvoetbaltoernooi vrijdag 10 januari

DVC’26 en Mike Hoeving, beheerder van de Muizenberg, hebben samen bedacht om op 10 januari 2020 voor DVC’26-leden (18+) een zaalvoetbaltoernooi te organiseren. Het is de bedoeling om niet als team in te schrijven en te spelen, maar om de samenstelling van de teams middels loting te bepalen. Het is de bedoeling om samen een leuk en plezierig toernooi te hebben, zonder prestatiedruk.

Opgeven kan tot zondagavond 5 januari via een e-mail naar m.swenne@vbi.nl. Het toernooi zal om 19.00 uur van start gaan en rond 22.00 uur (afhankelijk van de belangstelling) eindigen, zodat er ook nog tijd is voor de derde helft.

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta