PERSBERICHT

DIDAM, 7 maart 2018 – Vrijwilligers zijn voor iedere sportvereniging van onschatbare waarde. Bij voetbalvereniging DVC’26 uit Didam is dat niet anders. Van bestuurslid tot scheidsrechter, van trainer tot commissielid: ook bij DVC’26 kunnen ze niet zonder vrijwilligers. De voetbalclub zoekt onder het mom van ‘De toekomst van DVC’26’ vrijwilligers om samen te kunnen bouwen aan een mooie toekomst van de vereniging.

‘De toekomst van DVC’26’

Om in de toekomst een gezonde financiële situatie te behouden, met verbeterde nieuwe faciliteiten, met hoogwaardig voetbal en met voorzieningen voor onderwijs en andere activiteiten, zal DVC’26 op verschillende fronten stappen moeten zetten. Met deze uitdaging in het achterhoofd heeft het bestuur van DVC’26 een stuurgroep in het leven geroepen die het voortouw gaat nemen om het projectplan ‘De toekomst van DVC’26’ ten uitvoer te brengen.

Om tot een succesvolle uitvoering van dit ambitieuze projectplan te kunnen komen, zijn er verschillende rollen en commissies benoemd die bemand moeten worden door vrijwilligers. En daarbij zoekt DVC’26 naar helpende handjes.

Informatiebijeenkomst op 26 maart

DVC’26 organiseert op maandagavond 26 maart, vanaf 19.00 uur, in het clubhuis van DVC’26 een informatiebijeenkomst voor leden, spelers, ouders, kader en andere potentiële vrijwilligers. Tijdens deze bijeenkomst vertelt de club meer over het project ‘De toekomst van DVC’26’ waar achter de schermen al een tijdje aan gewerkt wordt. Tijdens deze avond, waar een aantal interessante gastsprekers aan het woord zullen komen, willen de initiatiefnemers graag in gesprek komen met potentiele vrijwilligers om te horen of er interesse is in een rol bij DVC’26. Onder het motto: ‘Samen werken aan een mooie toekomst van DVC’26’.

Geïnteresseerden kunnen zich hier inschrijven voor de informatiebijeenkomst. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met voorzitter Bas Strijbosch via voorzitter@dvc26.nl.

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta