Voetbalvereniging DVC 1926 uit Didam is voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde trainer voor de JO19-1.

De club schrijft voor volgend seizoen in met de volgende teams: O19-1, O17-1, O15-1 en O13-1 voor de hoofdklasse. O14-1 op 1e klasse niveau.

Naast de doorstroming van de jeugd naar de selectie 1 en 2 is opleiding een belangrijke item. Sportieve prestaties en gezelligheid gaan hand in hand.

Het takenpakket ziet er als volgt uit:

  • Verzorgen van de trainingen op maandag en woensdag van 20.00 tot 21.30 uur. (afhankelijk van het trainingsschema)
  • Coachen en begeleiden op wedstrijddagen.
  • De jeugd voorbereiden om de stap naar de selectie 1 en 2 te zetten.
  • Samenwerken/overleggen met de technisch coördinator en overige trainers.
  • Voetbalbeleidsplan/visie DVC 1926 onderschrijven.
  • Normen en waarden DVC 1926 respecteren en uitdragen.

Het bezit van het TC3-diploma is een vereiste of men moet bereid zijn om deze te volgen.

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde trainer en spreekt deze functie jou aan, stuur dan een e-mail met korte motivatie en CV naar Bjorn Aaldering (bestuurslid Technische zaken) via technischezaken@dvc26.nl.

Om een kaderrol bij DVC’26 te kunnen vervullen dient men lid te zijn/worden van de vereniging. DVC’26 biedt de mogelijkheid om kosteloos lid te zijn als men een kaderrol vervult. Bij het invullen van een kaderrol wordt tevens een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), functieaspect 08*, gevraagd. Na aanmelden als lid van DVC’26 kan men via DVC’26 kosteloos een VOG aanvragen. Informatie hierover via jeugdzaken@dvc26.nl

* personen: het werken met minderjarigen bij een sportvereniging.

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta