We hebben nog een aantal vacatures voor het kader van de meidenteams. Wij zoeken trainers, assistent-trainers en leiders.

Van de trainers verwachten we bij voorkeur dat ze enige ervaring hebben met het geven van trainingen. Voor de assistenten is dat wenselijk, maar niet per se noodzakelijk. Mocht je geen ervaring hebben, maar wel geïnteresseerd zijn en eventueel ook bereid zijn om een korte cursus te volgen, meld je dan ook vooral aan. Bij DVC’26 zijn er mogelijkheden voor het volgen van cursussen.

Mocht je interesse hebben, meld je dan aan via meiden@dvc26.nl Wij nemen vervolgens contact met je op om af te stemmen naar welk team jouw voorkeur uitgaat.

Technische Commissie Vrouwen/Meiden

 

Om een kaderrol bij DVC’26 te kunnen vervullen dient men lid te zijn/worden van de vereniging. DVC’26 biedt de mogelijkheid om kosteloos lid te zijn als men een kaderrol vervult. Bij het invullen van een kaderrol wordt tevens een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), functieaspect 08*, gevraagd. Na aanmelden als lid van DVC’26 kan men via DVC’26 kosteloos een VOG aanvragen. Informatie hierover via jeugdzaken@dvc26.nl

* personen: het werken met minderjarigen bij een sportvereniging.

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta