Zaterdag 3 november stond voor DVC’26 JO11-1 de thuiswedstrijd tegen Arnhemse Boys JO11-1 uit Arnhem op het programma. Om 9.00 uur vond op sportpark de Nevelhorst de aftrap plaats van de zesde wedstrijd in deze JO11 Hoofdklasse-competitie. Arnhemse Boys staat voor aanvang van de wedstrijd in de ranglijst op een gedeelde 1ste plaats en onze mannen op een nette 3de positie.

De jongens gingen lekker vel van start en er kwamen kansen van beide kanten. Na ca. 10 minuten spelen scoorde Arnhemse Boys het eerste doelpunt. Aansluitend wist DVC’26 zeer snel de aansluittreffer te maken. In het tweede kwart van de eerste helft kwam Arnhemse Boys weer op voorsprong, maar maakte DVC’26 wederom meteen de aansluittreffer. Uiteindelijk kwamen onze jongens toch op een achterstand door sterk aanvallend spel en goede afstandsschoten van Arnhemse Boys. Ruststand 2-5.

Na de rust kwam onze jongens sterk uit de kleedkamer en wisten met slim voetbal en op eigen kracht de wedstrijd om te buigen naar een 4-5 achterstand. Daarna gingen de ploegen gelijk op en wist Arnhemse Boys in de slotminuten door een fraai genomen vrije trap toch de winst veilig te stellen met een 4-6 eindstand.

Een fraaie wedstrijd, met leuk en pittig voetbal, maar een helaas verloren wedstrijd.

Doelpuntenmakers aan DVC’26-zijde:

1-1 Cas
2-2 Jayson
3-5 Sem
4-5 Jayson

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta