Op zaterdag 17 november speelde DVC’26 JO11-1 de thuiswedstrijd tegen OVC’85 JO11-1. OVC’85 stond voor de aftrap op de vierde plek (6 wedstrijden, 12 punten) en DVC’26 op de zesde plek (7 wedstrijden, 10 punten). Er kon dus van alles gebeuren.

Het was een koude, maar mooie zonnige ochtend om te voetballen. DVC’26 begon goed met een aantal mooie kansen, maar helaas kwamen de jongens al snel op een 0-1 achterstand te staan. DVC’26 toont veerkracht en vecht terug. Al snel komen ze weer op 1-1 te staan door een mooi schot van Bas tegen de keeper, waardoor Nout (met links!) kan scoren via een rebound.

OVC’85 ging gelijk weer in de aanval. Via een goede aanval belandt de bal (gelukkig voor ons) op de paal. Een beetje geluk mag je soms wel hebben. Beide teams hebben mooie kansen, maar gelukkig heeft onze keeper Quinten een aantal goede reddingen.

Na de rust komt DVC’26 al snel door slecht verdedigend werk op een 1-2 achterstand te staan. De jongens laten zich niet kennen en strijden er echt voor, maar helaas belandt een prachtig schot van Jayson tegen de paal. Daan heeft ook nog een mooi afstandsschot dat er net niet in gaat, dus blijft de stand uiteindelijk 1-2. Al met al toch een mooie wedstrijd.

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta