Onze jongens beginnen fel, gelijk een mooie aanval en een schot op doel van Daan. Helaas net naast. Vrijwel gelijk daarna een schot van Jayson, ook net naast. Kort daarna een schot van Tieme; misschien drie keer scheepsrecht, maar nee het schot gaat rakelings over.

Dan komt er een tegenaanval met een mooie uithaal. Gelukkig stond Cas in de weg en hield de bal tegen en kon hij de bal uitverdedigen, maar ook deze kans van Cas eindigt niet in het doel. DVC’26 blijft ervoor gaan, maar na meerdere aanvallen van VVO, waarvan een schot op de paal en een schot hoog over, wordt VVO steeds feller en belandt uiteindelijk de bal toch in ons doel: 0-1. Het eerste kwart van de wedstrijd zit erop en wordt even kort besproken hoe nu verder.

De trainers blijven fanatiek en daardoor begint DVC’26 weer redelijk aan het tweede gedeelte van de eerste helft. Met een beetje geluk opnieuw in de aanval, maar deze keer geen kans om op goal te schieten. VVO staat goed te spelen en bij DVC’26 wil het maar niet lukken. Jelmer zet een goed blok, maar helaas komt hieruit geen aanval en kan VVO wederom in de aanval met een mooi afstandsschot die er door een goede redding van Quinten niet ingaat. DVC’26 blijft ervoor gaan en uit een mooie aanval scoort Bas van afstand de eerste goal, mooi hoog over de keeper: 1-1. VVO blijft komen en DVC’26 kan er niet uitkomen, het uitverdedigen wil maar niet lukken. Gelukkig gaat de bal net naast, maar uiteindelijk weet VVO net voor rust toch nog te scoren: 1-2.

Direct na rust krijgen we al een doelpunt tegen: 1-3 voor VVO. DVC’26 probeert het wel, maar het gaat steeds net mis. Het eerste gedeelte van de tweede helft moeten ze een beetje opwarmen. Met Nout weer achterin staat de verdediging weer steviger, alleen belandt een schot op afstand toch in het doel: 1-4. VVO lijkt steeds sterker te worden en drukt daardoor DVC’26 hun eigen helft op. Maar dan ineens een afstandsschot van Jayson, raak: 2-4. DVC’26 lijkt er nog in te geloven en er volgt gelijk een snelle aanval, maar het doelpunt waar ze zo op hopen valt maar niet.

Het laatste gedeelte van de wedstrijd begint DVC’26 weer fel. VVO komt weer in de tegenaanval, maar dit wordt netjes opgelost door de verdediging van DVC’26. De jongens willen wel, maar komen er steeds net niet aan. Een mooi schot op doel van Jelmer en daarna van Daan allebei net mis. Wederom DVC’26 in de aanval en ook een schot van Sem mist net het doel. Een tegenaanval van VVO eindigt in een hoekschop. Quinten krijgt de bal niet klem, maar gelukkig staat Florian daar en werkt de bal weg. DVC’26 gaat weer in de aanval en in deze aanval verdedigt VVO de man in plaats van de bal, waardoor we een penalty mee krijgen. De penalty wordt door Bas mooi genomen en belandt achter de keeper in het doel. DVC’26 krijgt hierdoor nog een beetje hoop en probeert er nog een gelijkspel uit te halen, maar hiervoor is de tijd net te kort en eindigt de wedstrijd in 3-4.

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta