We boeken na drie weken trainen, een toernooi bij VIOD (3e plaats) en de eerste bekerwedstrijd mooie progressie. Er zit een competitiedrang in deze groep. Als de trainingen beter gaan lopen dan kan het nog wel eens mooi jaar worden. Zeer verheugd zijn we met onze kledingsponsor ContentXperience. We lopen er dit seizoen weer strak bij.

De bekerwedstrijd tegen DZC O13-2 (eerste klasse) ging redelijk gelijk op. Was een fijne sportieve wedstrijd van beide kanten. Eerste helft kwamen we 2-0 achter. Tweede helft waren we aanvallend gevaarlijker. En mede door sterk optreden van Tijn (onze keeper) werden ballen die er toch doorkwamen door hem gepareerd. Daarna kregen wij enkele mooie kansen waarvan 1 door Brian werd verzilverd. Met name door hoge druk te zetten bleven we meer op hun helft en konden we meer druk op de verdediging zetten. DZC beschikte over een uitstekende keeper. Dat was maar goed ook. Een sterke counter van de DZC was bepalend voor de uitslag. 3-1 verliezen en toch tevreden zijn. Zo is het. Prima gedaan door de mannen van O13-2! Fijn dat Raymond Roosendaal onze wedstrijden weer fluit. Top!

Na de wedstrijd hebben de trainers van beide ploegen gegevens uitgewisseld om eventueel in de winter nog een keer tegen elkaar te spelen.

Namens staf JO13-2: Ron, Maarten, Tom, Jelle, Marco en Raymond

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta