Na een negatieve reeks komt er altijd een moment dat dingen veranderd moeten worden. Natuurlijk komt de positie van de trainer ter discussie. De eerste maatregelen zijn ook al genomen. Bij O13-2 schrikken we niet terug van een maatregeltje.

Deze week hebben Jelle en Marco de trainingen voor hun rekening genomen en zijn we gestart met de individuele leerdoelen. Dat zou een schokeffect kunnen betekenen. Deze trainingen verliepen supergoed alleen het schokeffect tegen Elistha bleef een beetje achterwege. Dat wil zeggen dat we tegen de koploper Elistha O13-1 goed partij hebben geboden. Vooral in verdedigend opzicht stonden we een goed potje te ballen. Echter zullen we ons moeten tooien met camouflagestrepen en meer strijd erin moeten gooien om punten te pakken. De geleverde noeste arbeid resulteerde deze keer weer niet in punten.

Onder toeziend oog van een grote schare toeschouwers was het bij rust 0-1 en speelden wij organisatorisch zeer verdienstelijk. Na rust was het binnen vijf minuten 0-3 en waren we gezien. De uitslag is geheel terecht. Elistha is nu koploper, wij staan onderaan, maar hoeven ons niet te schamen. Niet voor ons team en de geleverde inzet, en ook zeker niet hoe de tegenstander tegenwoordig wordt ontvangen. Daar kreeg DVC’26 de complimenten voor van de tegenstander. Deze week ons spel maar weer eens overdenken en nieuwe moed tanken.

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta