Vol goede moed en met een goede trainingsweek achter de rug zou het een leuke ochtend kunnen worden…

Al snel kwamen er berichten van jongens die ziek en geblesseerd zijn. Het bleef beperkt tot 3, maar toch. Na het fluitsignaal viel binnen 10 minuten onze keeper Tijn uit met een heupblessure. Dat was balen. Brian was zo sportief om de goal te verdedigen, maar kon niet voorkomen dat de Bataven een paar doelpunten konden maken. De wissels zijn op.

In de tweede helft trekt Jessy de handschoenen aan. We maken twee doelpunten, waarvan de tweede (door Mikai) de mooiste is van
de hele wedstrijd, maar helaas weter we er 10 niet te voorkomen. Duidelijk is dat de Bataven een paar stappen verder zijn. Punten pakken zat er hoe dan ook niet in.

We zijn wel een ontevreden trainer rijker dit weekend. Over zichzelf of over de spelers? Gelukkig zijn de spelers in de nabespreking ook niet tevreden over zichzelf en de teamprestatie. We moeten leren van de fouten. De trainersstaf moet zich afvragen hoe het kan dat spelers niet toepassen wat in de training is geoefend. Nog beter uitleggen en meerdere malen herhalen dan maar. Op naar de volgende wedstrijd. Nieuwe ronde nieuwe (leer)kansen.

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta