Zaterdag 10 november stond voor DVC’26 JO11-1 de uitwedstrijd tegen DVV gepland. Vooraf was al duidelijk dat het een pittige wedstrijd zou worden tegen de koploper uit de JO11 Hoofdklasse-competitie.

Hoewel we deze keer laat van start gingen en de jongens (en trainers) konden uitslapen was dit op het veld nog niet terug te zien en moesten de jongens nog een beetje wakker worden. De eerste 5 minuten was het nog een gelijkwaardige strijd, maar helaas werd er toen uit de hoekschop een doelpunt gescoord door DVV.

De verdediging en de keeper moesten hard aan de bak om diverse aanvallen af te weren. Fijn dat dat Quinten weer onder de lat kon staan na te zijn hersteld van een gebroken pols en hij had ook een groot aantal mooie reddingen. Aan het eind van het eerste kwartier scoorde DVV de 2-0 uit een afstandsschot.

In het tweede deel van de eerste helft kwam DVC’26 weer beter in de wedstrijd en waren er ook een aantal mooie aanvallen, helaas nog zonder resultaat.

Direct na de rust scoorde DVV uit een afstandsschot. Voor trainers Dave en Tijs was dit aanleiding om de boel eens goed op te schudden. Nout ging van de verdediging naar de aanval en Cas werd laatste man. Een tactische zet, maar in het laatste deel van de wedstrijd scoorde DVV nog wel 2 keer waarmee de eindstand op 5-0 kwam.

Kortom: een wedstrijd waar de jongens weer veel van hebben geleerd!

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta