Vrouwen 3 voetbalt inmiddels al zo lang bij elkaar, en we hebben al zoveel meegemaakt, dat er wel een heel boek te schrijven valt over ons team. Al vanaf de B-meiden voetbalt dit team grotendeels bij elkaar. Het is altijd erg gezellig. Soms iets te gezellig, wat ervoor gezorgd heeft dat we al vele trainers de oren van het hoofd af hebben gekletst. Dit jaar heeft Erwin Lenting de taak op zich genomen. Daar zijn wij tot op de dag van vandaag erg blij mee.

In verband met alle studies van de speelsters is er besloten om één keer per week te gaan trainen. Op donderdagavond staan alle meiden vol goede moed op het veld om een potje te trainen. Erwin zorgt er altijd voor dat er een leuke training klaarstaat. Er is zelfs een dame die in Enschede de voetbalkunsten van Vrouwen 3 vertoont, omdat ze doordeweeks in Enschede woont. Dat is nog eens inzet.

Op zondagochtend is het tijd om aan te treden en dat heeft vaak nog wel wat voeten in aarde. Rond een uurtje of negen ’s ochtends komen de eerste appjes binnen: wie heeft er een sok over, ik heb er maar één of ik kan m’n scheenbeschermers niet vinden, heeft iemand een extra paar? Op de verzameltijd druppelen de dames binnen. Sommige zondagochtenden zijn voor sommige van ons erg zwaar en wordt de slaap nog snel even uit de ogen gewreven na de vele drankjes en dansjes.

Wij zijn altijd erg blij met alle invalspeelsters die we krijgen. Dit jaar hebben we geen vaste keeper en dit zorgde al voor veel paniek. Als speler in de goal, dat wil niemand, maar daar was Sanne. Sanne van MO17 is onze redder in nood. Iedere zondag staat ze onder de lat en houdt er heel wat balletjes uit. Niet zonder gevaar, want soms wordt er wel eens een penalty veroorzaakt door Sanne zelf. Koelbloedig dat ze is, houdt ze hem nog tegen ook! Ook van Vrouwen 2 en MO17 hebben wij al regelmatig spelers mogen lenen. Wij zijn heel erg blij dat wij dankzij hun ons potje voetbal kunnen spelen. Veel punten zijn er helaas nog niet binnengesleept, maar we houden de moed erin. We kunnen concluderen dat onze kwaliteiten meer bij de derde helft liggen.

Wij wensen iedereen een mooie tweede seizoenshelft toe!

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta