Er was bij JO19-1 een aanvraag binnen gekomen om te oefenen tegen DVC’26 zaterdag 3. Hieronder een kort verslag van deze oefenwedstrijd.

We speelden in drie helften van 30 minuten. De eerste helft ging goed gelijk op; aan het einde van de eerste helft vielen er door snel combineren van DVC’26 JO19-1 toch nog twee doelpunten van Maarten en Bob

De tweede helft was DVC’26 JO19-1 sterker en had meer de bal. Er werden mooie aanvallen opgezet. DVC’26 zaterdag 3 zette goed druk op eigen helft. Toch een mooie aanval door de as en Tim werd onrechtmatig neergehaald in de 16-meter. De strafschop werd goed binnen geschoten door Jouy. Later ook nog een prima goal van Tim.

De derde helft was van beide partijen minder goed; de focus was minder bij het voetbal. De 5-0 was weer een snelle aanval over rechts en Jouy maakte een prima goal. Later weer een prima aanval over rechts via Thom, Ted was prima meegelopen en maakte het laatste doelpunt.

We willen DVC’26 3 zaterdag bedanken voor de wedstrijd. Er komt nog een vervolg op gras. In de laatste minuut kwam de keeper van zaterdag 3 nog vervelend ten val. We wensen vanuit DVC’26 JO19-1 veel sterkte met het herstel, er is ook nog een fruitmand bezorgd.