Met geslepen messen en vol goede moed begonnen we aan de inhaalwedstrijd tegen OBW-13-1. We moesten om 12.30 uur aantreden. Deze wedstrijd was eerder afgelast vanwege het overlijden van de kantinebeheerder van OBW.

De vorige wedstrijden zijn we in de laatste minuten de bietenbrug opgegaan. We zouden nu scherp blijven tot en met de nabespreking van de wedstrijd. Zo gezegd zo nog niet gedaan, maar iedereen was er wel unaniem over eens dat het vandaag ging gebeuren. In de eerste helft kwamen we met 1-0 achter. De snelle voorhoede van OBW was lastig te bestrijden maar we hielden toch goed stand. Tijdens de rust hadden we een goed gesprek en het geloof in eigen kunnen was groot genoeg om de stand ten goede te keren. In de eerste minuten van de tweede helft kregen we twee goede kansen. Jammer dat we die misten en kort daarna vielen de 2-0 en 3-0. We kwamen door een goal van Tijn nog terug op 3-1. Dat gaf wel even wat nieuw elan maar door de 4-1 vielen de goede intenties in duigen.

Er is hard gewerkt, we hebben niet van de scheidsrechter of van OBW verloren, maar vooral een beetje van onszelf. We gaan vooruit, we kunnen beter, maar het komt er nog net niet uit. Wellicht was het de hongerklop die ook een rol speelde vanwege het speelmoment. Enfin… deze week weer lekker trainen, op naar de volgende wedstrijd en op naar beter worden.