Afgelopen zaterdag stond voor DVC’26 JO11-1 de uitwedstrijd tegen SML JO11-1 op het programma. Een kort verslag.

In het begin van de eerste helft krijgt Jayson een mooie kans. Helaas gaat de bal net naast het doel. Iets later krijgen de jongens van DVC’26 het eerste tegendoelpunt te verwerken: 1-0. Even later gaat na een hoop gepingel achterin de bal wederom net naast. Meteen daarna heeft Quinten een mooie redding. Na mooi overspel valt uiteindelijk de 1 -1 van Tieme. Al heel snel valt er weer een tegendoelpunt: 2-1 achter. Waarna de eerste 15 minuten erop zitten.

Net na de time-out scoort DVC’26 een heel mooi doelpunt via Sem: 2-2. En na mooi overspel van Jayson en Tieme maakt Tieme vervolgens weer een heel mooi doelpunt: 2-3. Helaas maakt SML al snel weer gelijk: 3-3. Na nog een mooie redding van Quinten wordt het spel weer verlegd naar de andere kant. Via een aanval van Jayson, die net naast gaat, valt na een hoekschop van SML de 4-3.

SML begint sterk aan de tweede helft. Na twee kleine kansen voor DVC’26 wordt de bal onderschept, wat leidt tot een mooie kans voor Jayson. Helaas staat de keeper in de weg. Het spel gaat heen en weer in het eerste kwart van de tweede helft, maar er vallen geen doelpunten.

In het begin van het laatste kwart van de wedstrijd valt al snel de 5-3 en ook de 6-3 valt snel daarna. Ondanks een mooie kans van Sem, valt ook nog de 7-3. Een penalty die door Bas wordt benut, brengt de eindstand op 7-4.

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta