De komende wedstrijden spelen we tegen tegenstanders die op gelijke hoogte met ons staan. Hier kunnen we de punten pakken. Deze keer is SML uit Arnhem aan de beurt. Door punten te pakken hopen we dat de opgaande lijn van dit team een extra boost krijgt. Dat verdienen ze ook.

Na de aftrap wordt al snel duidelijk dat we goed in de wedstrijd zitten. De combinaties lopen lekkerder, we staan goed in de posities en de afspraken die we van tevoren hebben gemaakt worden steeds beter opgepakt. Het duurt even maar dan hebben we ook eer van de noeste arbeid die op de trainingen wordt geleverd. De eerste helft wordt er supergoed gespeeld. We hadden genoeg kansen waarvan we er maar liefst 4 benutte. Onder toeziend oog van zus Linn maakt Loek een mooie hattrick na een paar mooie assists van verschillende spelers. Sem maakt de 4e. Kat in het bakkie zou je denken…

Maar holy moly, we staan na de ranja nog maar amper op het veld en de tegenstander scoort binnen 5 minuten 2 doelpunten. Gaan we dan toch de bietenbrug op? Gelukkig herpakken we ons en zetten we ons schrap voor de laatste deel waarin we uiteindelijk bijna niks meer weggeven maar ook weinig kansen creëren.

SML heeft het geluk nog 1 keer aan haar zijde. De eindstand is 4-4. De teleurstelling was groot. Hier had meer in gezeten dan dat ene punt. Klopt natuurlijk, maar stiekem, heel stiekem zijn we toch ook blij met de vooruitgang. We weten nu ook dat we kunnen winnen. Dat geloof in eigen kunnen wordt steeds sterker. Op naar volgende week.

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta