Bij DVC’26 zijn wij op zoek naar een vrijwilligerscoördinator. In deze rol ben je de voorzitter van de door jou in te richten Vrijwilligerscommissie.

Je hebt een rood/zwart hart en DVC’26 is je passie. Je bent vaak aanwezig op het sportpark en je kent (bijna) iedereen. Je bent toegankelijk en begrijpt wat er speelt binnen DVC’26. Je bent een teamspeler. Je kunt makkelijk connecties leggen en je bent niet bang om op te komen voor de vrijwilligers.

Jij zorgt ervoor dat de vrijwilliger op zijn/haar plek zit, je ondersteunt hem/haar en zorgt ervoor dat zij hun vrijwilligerswerk kunnen uitvoeren. Door de diverse commissies wordt veel gevraagd van de vrijwilligers. Als vrijwilligerscoördinator zit je in de Verenigingsraad, samen met alle voorzitters van de diverse commissies.

Jouw taken:
Jij bepaalt in samenspraak met de overige commissieleden het beleid van de Vrijwilligerscommissie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitvoering voor onder andere:

  • Het schrijven en uitzetten van vrijwilligersbeleid en het maken van afspraken;
  • Werving en plaatsing vrijwilligers;
  • Ondersteunen en begeleiding vrijwilligers;
  • Deskundigheidsbevorderingen, dit samen met de diverse commissies;
  • Communicatie op het gebied van vrijwilligers(beleid).

Tijdsinvestering
Wij denken dat deze functie aan het begin ongeveer 6 uur per week in beslag neemt. Zodra alles loopt zal dit minder worden.

Interesse
Interesse om als vrijwilligers coördinator aan de slag te gaan? Hebben wij jouw interesse gewekt? Of wil je nog wat meer weten over deze functie? Wij zijn uiteraard bereid om al jouw vragen te beantwoorden. Neem voor meer informatie contact op met secretaris Ilona Willemsen via secretaris@dvc26.nl

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta